Ons bedrijf

Delfan bvba is uw partner voor professionele werkkledij.

Sinds 1999 is Delfan de officiële invoerder van Jobman Workwear. Hedendaags wordt deze kledij door 220 winkels in gans België verdeeld. Dit verspreid over Vlaanderen en Wallonië.
Als officiële invoerder van Jobman Workwear en verdeler van Airtox schoenen (Denemarken) en Monitor shoes (zweden) selecteert Delfan enkel het beste voor de vakmens!
Maak kennis met ons geselecteerde assortiment .
Dezelfde strategie uit Zweden wordt ook in België doorgevoerd. Er wordt enkel verkocht via dealers en niet rechtstreeks aan eindverbruikers. Ook hier is ons motto "klant is koning", de juiste productkeuze voor de Belgische markt, een sterke service (snelle levering) en een goede opvolging van ons clienteel heeft ons op die korte periode zover gebracht.

Visie

Delfan is als invoerder veeleisend. Enkel met de beste kwaliteit, comfort, functionaliteit en een professioneel design neemt Delfan genoegen.
De professionele werkman stelt zijn kledij bloot aan een veeleisende omgeving en heeft nood aan enkel het beste!
Onze producten zijn het resultaat van meer dan 10 jaar ervaring, veel passie, professionaliteit en een persoonlijke aanpak. Vanuit testgroepen uit de realiteit worden de stoffen en producten geanalyseerd, opgebouwd, aangepast en geproduceerd.
Ons werk bespaart de vakman veel tijd en geld.

Missie

Als er één kwaliteit is die onze mensen zéker in huis hebben, dan is het kennis. Ons doel is elke vakman te voorzien van de juiste outfit binnen zijn werkomgeving.
Onze vakmensen zoeken steeds naar de ontwikkeling van nieuwe stoffen rekening houdend met de nieuwste technologieën en innovaties.
Elke vernieuwing telt! Uw mening telt ook!

Ons bedrijf Ons bedrijf